Maison&Objet LookBook 2017

 

 

Donderdag 7 september reisden Floor en ik naar Parijs om ons twee dagen lang onder te dompelen in de wereld van interieur en design. We waren vooraf gewaarschuwd dat M&O enorm groot zou zijn. Dus hadden we ons goed voorbereid en onze relaties vooraf in kaart gebracht.

Donderdag stond als reisdag! Na een goede vlucht en check-in in ons hotel, snelden we de stad in. Parijs is voor ons geen onbekende, dus in een paar uur tijd hadden we onze geliefde spots in de stad bezocht. ‘s Avonds genoten we van een heerlijk diner op een terras in één van de bruisende straatjes van Parijs.

Styling ID LookBook Maison et Objet reis

Maison & Objet

Vooraf hadden wij ons netjes aangemeld als pers, met als resultaat geen lange wachtrij en officiële perskaarten. Deze perskaarten zijn van grote waarde op zo’n beurs. Floor heeft haar kaart vaak laten zien, wanneer zij aan het fotograferen was. Voor mij was deze beurs een zeer enerverende ervaring, maar voor Floor was het dubbel intensief. Ze heeft menig kniebuiging en squad gemaakt om ons te verwennen met haar prachtige foto’s. Thanks Floor.

Styling ID LookBook Maison&Objet 2017 perskaarten

LookBook

Ik kan uren schrijven over onze ervaringen in Parijs, maar foto’s zeggen meer dan woorden. Wij hebben, speciaal voor jullie, een selectie gemaakt van de mooiste foto’s en verwerkt in een filmpje. Geniet van het mooie interieur, kunst, design en de laatste trends!

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This