Styling ID Beurzen en Evenementen Interieur Collectie Dagen najaar 2019

 Interieur Collectie Dagen najaar 2019

Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Interieur Collectie Dagen is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. Met de laatste twee facetten kijkt Interieur Collectie Dagen niet alleen naar het hier en nu, maar probeert de ondernemer ook zo goed mogelijk te informeren en te inspireren met het oog op de toekomst in de lange termijn. Met de openstelling op zondag komt Easyfairs Evenementenhal als één van de enige onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Hiermee is antwoord gegeven op een lang spelende vraag vanuit de branche.

Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Interieur Collectie Dagen is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. Met de laatste twee facetten kijkt Interieur Collectie Dagen niet alleen naar het hier en nu, maar probeert de ondernemer ook zo goed mogelijk te informeren en te inspireren met het oog op de toekomst in de lange termijn. Met de openstelling op zondag komt Easyfairs Evenementenhal als één van de enige onder andere kleinschalige familiebedrijven tegemoet die alleen op zondag de mogelijkheid hebben een beurs te bezoeken. Hiermee is antwoord gegeven op een lang spelende vraag vanuit de branche.

De NK’s tijdens Interieur Collectie Dagen

Het ambacht staat centraal bij Interieur Collectie Dagen. Ook dit jaar vinden het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP), het Nederlands Kampioenschap Meubelstofferen (NKM) en het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen (NKW) weer plaats tijdens de Interieur Collectie Dagen. Tijdens deze kampioenschappen laten de beste parketteurs, meubelstoffeerders en woningstoffeerders van Nederland zien wat ze in huis hebben.

Styling ID Beurzen en Evenementen Interieur Collectie Dagen najaar 2019 2

Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem.

Deze beurs is alleen toegankelijk voor de interieurprofessional.

Beeldmateriaal: INCODA

Pin It on Pinterest

Share This