Stylng ID Beurzen en Evenementen ETC Consumenteninspiratiedag

ETC Consumenteninspiratiedag

Zondag 19 mei is het Consumenteninspiratiedag bij ETC Design Center Europe in Culemborg. Het (her)inrichten van uw woning is leuk en inspirerend. Tegelijk zijn er ook zoveel keuzes te maken en is er ook zoveel om uit te kiezen, dat het overweldigend kan zijn. Tijdens de Consumenteninspiratiedag is het interieurwalhalla van designers, interieurstylisten en retailers – ETC Design Center – één dag ook toegankelijk voor de consument.

Stylng ID Beurzen en Evenementen ETC Consumenteninspiratiedag 2

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in huis kunt creëren? Tijdens de Consumenteninspiratiedag staan er enthousiaste interieurprofessionals voor u klaar, die u de helpende hand bieden bij elk interieurvraagstuk. Madelon Overeijnder, Daniëla Cupello, Diane Bekkers en het duo Wim en Anne-Bauk van der Spek helpen u op 19 mei graag verder tijdens een kosteloos consult van 30 minuten. U kunt zich hiervoor aanmelden via de ETC website.

Stylng ID Beurzen en Evenementen ETC Consumenteninspiratiedag 4

Innovatief printen op muren

Het is duurzaam, direct droog, slijtvast, geurloos en watervast; de nieuwste ontwikkeling op wanddecoratie is fotorealistisch printen op muren. Wall-Printer.nl toont op de Consumenteninspiratiedag een innovatieve robot, die direct op muren van gips, glas, hout, beton, behang, metaal of wandtegels kan printen. Een afdruk is duurzaam (gebruik van ecologische inkten en een minimum aan afval), te realiseren in kleur of zwart/wit en kan tot 4 meter hoog en oneindig breed. Naast een bestaande selectie beelden kunt u ook eigen foto’s, tekeningen en logo’s aanleveren.

Stylng ID Beurzen en Evenementen ETC Consumenteninspiratiedag 3

Toegang & service

Toegang tot de ETC Consumenteninspiratiedag verkrijgt u door het aanschaffen van een toegangskaart, welke online vooraf te koop is. ETC is op zondag 19 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur of op een naast gelegen P+R. Shuttlebussen vervoeren u van en naar het Design Center.

Meer informatie over de ETC Consumenteninspiratiedag en het inschrijven voor het interieuradvies is te vinden op: www.etcdesigncenter.com/consumenten-inspiratiedag.

Pin It on Pinterest

Share This