Styling ID Beurzen en Evenenement ETC Design Center Europe Consumentedag 27 mei 2018

ETC Design Center Europe Consumentedag 27 mei 2018

Zondag 27 mei vindt de tweede consumenten inspiratie dag van 2018 plaats. Ook deze editie zit weer vol met wooninspiratie.

Lezing Eric Kant

Eric Kant staat voor klasse, schoonheid, vakmanschap en oog voor detail. Internationaal opererend en gespecialiseerd in high end interieurs en wellness projecten. De wereld die Eric Kant samen met zijn team creëert voelen als thuis. Krachtig, symmetrisch, warm en persoonlijk. Tijdens de consumenten inspiratie dag van zondag 27 mei zal Eric Kant twee keer een lezing verzorgen over zijn nieuwste boek World of Interiors en de projecten die hierin

Styling ID Beurzen en Evenenement ETC Design Center Europe Consumentedag 27 mei 2018 lezing Eric Kant

Tijdens de consumenten inspiratie dag opent ETC Design Center Europe haar deuren voor de consument. Deuren die normaal gesproken alleen open gaan voor de interieurprofessional. Met 90 exposanten en ruim 500 merken verspreid over 15.000m2 is het ETC bij uitstek de plek om wooninspiratie op te doen. Naast interieur en accessoires, vindt u hier ook exclusieve meubelstoffen, verlichting en verf. Ook voor vloerbedekking, raambekleding en wanddecoratie bent u hier op de goede plek.

Meer informatie vindt u op de website van het ETC Design Center Europe.

Bezoek aan het ETC kan uitsluitend via een interieurprofessional. Ben je geïnteresseerd? Laat het me weten.

Pin It on Pinterest

Share This