Christmas Spirit bij Paleis het Loo

Na het succesvolle bezoek aan Paleis Soestdijk, waar we als één van de laatste bezoekers waren voordat het Paleis officieel verkocht werd, konden wij een bezoek aan Paleis het Loo niet afslaan.

Namens Wonenonline bezochten Floor en ik zaterdag 18 november Apeldoorn. Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind, maar daar lieten wij ons niet door leiden. Na een stormachtige reis reden we door de prachtige bossen die Apeldoorn omringen. De prachtige herfsttinten brachten ons in een super stemming.

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Kerstversiering

Magisch decor

Direct na het entree stonden de witte tentjes, die dankzij hun vorm ons doen denken aan de Efteling. Versiert met kersttakken brachten ze Paleis het Loo in een magisch decor. Ondanks de kou en regen zat de stemming er bij iedereen goed in. Dit werd gevoed door de zachte klanken van kerstmuziek en allerlei lekkernijen die we overal roken.

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Flowee

Flowee

Zo fijn dat we steeds meer mensen kennen. Dit keer bood Flowee ons de redding. Helaas was onze paraplu die we meenamen kapot. Niet handig wanneer je foto’s moet nemen in de regen. Gelukkig hadden de dames van Flowee er eentje voor ons staan. Voordat we ons pad vervolgden kregen we een heel leuk primeurtje mee: de producten van Flowee zijn vanaf het eerste kwartaal via de webshop van Happinez te verkrijgen. Ook prachtig zijn de nieuwe houten mandala’s, als wanddecoratie, die ze uit India importeren. Ontzettend leuk om te zien dat het goed gaat met Flowee.

Christmas Spirit bij Paleis het Loo stand T-Instyle
Christmas Spirit bij Paleis het Loo T-instyle

T-Instyle

Super leuk was onze persoonlijke kennismaking met René van T-instyle. Door een foto die Floor gemaakt had van zijn paperbags op de zomerfair van Paleis Soestdijk, hebben wij leuk contact met elkaar via social media. Hierdoor ontstond zelfs een gezamenlijke winactie met originele paperpags. In de stand stond dit keer nog veel meer hippe lifestyle producten. Gericht op de komende feestdagen. Zoek je nog een origineel cadeau, kijk dan even in de webshop van T-Instyle!

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo

Paleis het Loo

De regen kwam op dat moment met bakken uit de hemel. Dus besloten we eerst het Paleis te bezoeken. We waren natuurlijk niet de enige, die op het briljante plan gekomen was om binnen te schuilen voor de regen. Voortbewegend in een stroom van toeristen liepen we van de ene prachtige kamer in de andere. Allemaal rijk gedecoreerd met meubels en accessoires die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven. Prachtig gedecoreerde stoffen, met goud belegd behang, serviezen, schilderijen bieden een overvloed aan indrukken. Ondertussen zagen we de zon gaan schijnen over de 17e eeuwse baroktuin.

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Lifestyle

Lifestyle

Van exclusieve kleding tot culinaire hoogstandsjes, in de ruim 150 stands werd je overladen met trendy lifestyle producten. Een verrassing was het zien van de werkende Softub Spa, die er erg uitnodigend uitzag. De mannen van Verandi waren het dan ook helemaal met me eens, dat vooral een herfstdag als deze de perfecte dag was om te bubbelen. Deze superluxe uitvoering van het Spabad had ik nog niet eerder gezien. Vooral de luxe buitenkant die is afgewerkt met Leathertex, maakt deze Softub erg mooi. Naast deze baden heeft Verandi nog veel meer luxe oplossingen voor de tuin te bieden, zoals serres, terrasoverkappingen en sauna’s.

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Softub spa

Dutzie

Even leuk als de naam zijn de houten producten die stuk voor stuk handgemaakt zijn. Deze unieke van resthout gecreëerde borden zijn gebrand met een originele tekst of opdruk. Een uit de hand gelopen hobby, die na het overlijden van een dierbare, professioneel doorgezet is. We waren zeker niet de enige die onder de indruk waren van deze gave houten producten. Dutzie is nog niet zo lang professioneel bezig en beschikt nog niet over een website. Ben je nieuwsgierig en wil je misschien een origineel cadeau bestellen voor de feestdagen? Kijk dan hier op de Facebookpagina van Dutzie!

Met een feelgood mood verlaten wij deze ontzettend leuke winterfair.

Beeldmateriaal: Floor de Kler (Foto Junkiee op instagram!)

Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Dutzie
Blog Styling ID Christmas Spirit bij Paleis het Loo Dutzie bord

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This