Bruisende Beurs Eigen Huis inspireert iedereen

Beurs Eigen Huis is voor mij zoveel meer dan drie dagen beurs. Maanden voorafgaande aan deze beurs, ben ik al bezig met voorbereiding op mijn deelname aan het Bloggers Home.

Dit jaar gaf ik samen met Mascha Ekkel van LEEMWONEN niet alleen een presentatie aan de beursbezoeker. Vooraf presenteerden we onszelf aan de exposanten. Doel hiervan was de ondernemer te verbinden met de bloggers, zodat in samenwerking nog meer en mooiere social posts gemaakt konden worden vanaf de beurs. Hierdoor ontstond een leuk en ontspannen contact, die met de dag dierbaarder werd. In het Bloggers Home ontstond een heus familiegevoel. Bruisende Beurs Eigen Huis inspireert iedereen: deelnemer en bezoeker.

Styling ID blog Bruisende Beurs Eigen Huis inspireert LEEMWONEN EN STYLING ID

Lichtinspiratiesessie: van lichtplan tot EXPERience

Aan de hand van een presentatie gaven we de beursbezoeker inzicht in het belang van goede verlichting in huis. Ik nam het informatieve gedeelte van de presentatie voor mijn rekening en Mascha liet aan de hand van prachtige foto’s zien hoe topdesigners exclusieve verlichting verwerken in hun ontwerpen. Ook al kwamen we niet altijd uit met de tijd, de presentaties waren inspirerend en goed bezocht. Het is dan ook altijd leuk wanneer mensen blijven “hangen” om nog even na te kletsen of informatie te vragen.

Styling ID blog Bruisende Beurs Eigen Huis inspireert LEEMWONEN EN STYLING ID presentatie
Styling ID blog Bruisende Beurs Eigen Huis inspireert bloggers home presentatie

Woonideeën komen tot leven op Beurs Eigen Huis

Natuurlijk stond Bouwmedia van UW-woonmagazine weer op de beurs. Iedere bezoeker mag gedurende deze dagen de woonmagazines gratis meenemen. Want wanneer je gaat verbouwen of verhuizen, dan heb je inspiratie nodig. Voor mij thuiskomen, want het is zo leuk om mijn collega’s in deze ontspannen omgeving te spreken. Zo ontstond ook het idee om al onze relaties, die op de beurs stonden te bezoeken. Gelukkig kwam Floor helpen en nam ze haar fotocamera mee. Het werd een reeks van super leuke ontmoetingen met relaties, die enthousiast met ons in gesprek gingen en trots foto’s lieten maken. Een mooi blog over deze beurs-tour vind je hier.

Goed gesprek met

Beurs eigen huis wordt steeds meer één grote familie. Het is zo leuk om oude bekende te ontmoeten. Maar ook dit keer mag ik weer nieuwe relaties aan het lijstje toevoegen. Aan de hand van foto’s neem ik je mee over de beurs, informatie over het bedrijf of product, vind je door op de naam onder de foto te klikken.

Wil je ook geïnformeerd en geïnspireerd worden? Bezoek ons volgend jaar maart op Beurs Eigen Huis.

Beeldmateriaal: Floor de Kler namens Styling ID

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This