Bibliotheekkamer

Voor mijn studie kreeg ik de volgende opdracht: Maak een  meubelplan en moodboard voor de “Bibliotheekkamer“, van de heer Visser. Een alleenstaande man van in de veertig. Die graag leest, sport en reist.

Hij neemt regelmatig kunstobjecten mee uit de landen die bij bezoekt. Kleedt zich nonchalant en houdt van kwaliteit. Zijn lievelingskleuren zijn blauw en naturelle tinten. Hij draagt een Jacob Jensen horloge en rijdt in een Saab!

Styling ID Bibliotheekkamer moodboard

Deze foto’s zijn het resultaat van mijn uitwerking van de opdracht!

Ik heb mijn opleiding tot interieurstylist gevolgd bij Cristy Brandriet. Haar visie is:

“Als interieurstylist heb je een zeer goed inzicht in en gevoel voor esthetiek en sferen. Je bent een specialist op het gebied van interieurstijlen, meubels, verlichting, kleuren- en materialen, accessoires en de styling van interieurs. Bij de (re)styling van ruimten hou je vanzelfsprekend ook rekening met gebruiksaspecten zoals: de functie, plaats, vorm en de decoratieve, ruimtelijke en psychologische effecten in die speciale inrichtingssituatie. Daarnaast hou je natuurlijk ook rekening met trends en andere invloeden.”

Ik heb met veel plezier deze opleiding gedaan en ruim voldoende afgerond. Door het persoonlijk contact met Cristy Brandriet, tijdens de praktijkdagen, werd ik extra gemotiveerd om verder te gaan in dit fantastische beroep.

Pin It on Pinterest

Share This