Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017

Vorig jaar oktober was mijn kick off in het Bloggers Home. Toen ik weer gevraagd werd voor Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017, hoefde ik geen seconde na te denken.

Met de ervaring van de vorige keer, ging ik dit keer vol vertrouwen naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit keer met de wetenschap allemaal bekende mensen tegen te komen en deze kring uit te breiden met nieuwe gezichten. Ik had er super veel zin in.

Styling ID Beurzen en evenementen Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017 druk bezochte presentatie

Van Presentatie tot Advies

Beide dagen waren een groot succes. Mijn presentatie werd druk bezocht. En naar aanleiding daarvan bleven mensen vaak nog even hangen om hun vragen te stellen. Mondeling styling advies aan de hand van een 2D tekening blijft toch echt zo leuk om te doen. En ook daarmee heb ik mijn dagen goed kunnen vullen.

Styling ID Beurzen en evenementen Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017 advies 2

Time flies

Zoals met alles wat leuk is om te doen, de twee dagen vlogen voorbij. De laatste dag kon ik helaas niet aanwezig zijn i.v.m. mijn zoons 18de verjaardag. Met al die beurs energie, was de party thuis met 65 jong volwassenen de perfecte afsluiter. (tot het licht aanging…)

Beursverslag

Natuurlijk heb ik over Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017 geschreven. Sterker nog ik heb er 1 voor Styling ID en 1 voor UW-woonmagazine.nl geschreven.

Wil je ze lezen? Klik dan op Blog Styling ID en Blog UW-woonmagazine

Styling ID Beurzen en evenementen Beurs Eigen Huis Voorjaarseditie 2017 aankondiging

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This