BASIS INTERIEURADVIES

Als je in grote lijnen weet wat je wilt, maar niet hoe je het moet uitvoeren. Of als je vastloopt in dezelfde meubelopstellingen, dan kan Styling ID je met het Basis Interieuradvies verder helpen. Aan de hand van een 2D tekening laten we zien hoe de ruimte er op schaal uit komt te zien. Vaak brengt zo’n tekening al genoeg inzicht in de ruimte en de mogelijkheden van die ruimte. Door de op schaal getekenden meubels los te knippen, kun je zo iedere gewenste meubel opstelling maken.

Om een goede indruk te krijgen van jouw woonwensen, komen we eerst op bezoek om deze voor de desbetreffende ruimte te bespreken. Het is belangrijk om vooraf samen te bespreken, wat jullie wensen en vragen zijn. Zodat wij hiermee aan de slag kunnen.

Na ons eerste gesprek, werken wij alle gegevens en wensen uit in een stylingplan.

Dit plan bestaat uit:

  • Moodboard
  • Plattegrond met maatlijnen in 2D
  • Meubelplan in 2D
  • Accessoiresplan in 2D

Tijdens de tweede afspraak nemen wij het uitgewerkte stylingplan mee. Aan de hand van de gemaakte tekeningen bespreken we de nieuwe styling ideeën.

Een tevreden klant is onze beloning

Uiteraard nemen we de tijd om eventuele vragen te beantwoorden, we willen natuurlijk dat het plan goed ontvangen wordt. Aan de hand van het op A3 uitgewerkte plan, is het aan jou om het uit te voeren. Natuurlijk blijft de ruimte voor het stellen van vragen bestaan! Een goed uitgevoerd plan is ons streven en een tevreden klant is onze beloning.

Past dit advies bij jou, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

VOLG ONS OP

Pin It on Pinterest

Share This