Een frisse look met Led

Veel mensen weten al dat Led verlichting een duurzame manier van verlichten is. Wat nog niet iedereen weet is, dat je met Led verlichting heel gemakkelijk je inrichting een hippe boost kan geven! Led strips zijn strips (of snoeren) Led verlichting, die erg simpel aan te brengen zijn. Met deze Led strips kan je in een handomdraai je keuken transformeren, die ene kast veranderen in een echte eye-catcher, of zelfgemaakte silhouetten creΓ«ren op de muur.

Kleur bekennen

Led strips zijn te krijgen in verschillende kleuren. Deze strips zijn over het algemeen niet duur waardoor er voldoende ruimte is om te experimenteren met kleur. Geef je lounge een hippe β€˜night-club’ look door paarse led verlichting onder de kasten te plaatsen, of ga voor rustgevend groene Led-verlichting!

Dimbare Led-verlichting

Is gekleurde Led verlichting iets teveel van het goede? De meeste Led verlichting is te dimmen met een Led dimmer. Met een Led dimmer kan je de lichtintensiteit aanpassen, waardoor de kleuren ook minder fel worden. Uiteraard is er ook gewoon Led verlichting te krijgen in witte- en geeltinten.

Let er bij het aanschaffen van een dimmer wel op en je een goede Led dimmer hebt en geen ouderwetse halogeen dimmer. De laatste kan het vermogen van de Led verlichting namelijk niet goed regelen, waardoor de verlichting kan gaan flikkeren. Er zijn Led snoerdimmers te krijgen maar ook Led inbouwdimmers waarbij de Led dimmer netjes op de muur geplaatst kan worden.

Creatief met Led

Ben je in een creatieve bui? Ga dan vooral eens aan de slag met silhouetten voor op de muur. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een Led strip, een stuk karton en een verse dosis inspiratie. Knip een mooi silhouet uit het stuk karton en plaats dit tegen de muur. Denk bijvoorbeeld voor een schattig konijn voor in de kinderkamer, of een abstract figuur voor in de living. Plaats vervolgens de led verlichting achter het stuk karton en voilΓ , klaar is je zelfgemaakte silhouet!

Led verlichting is dus de ultieme manier om je inrichting een frisse touch te geven. En het beste is: iedereen kan het!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This