Graham & Brown lanceert nieuwe behangcollectie Volume 2

Graham & Brown lanceert haar nieuwe behangcollectie Volume 2. Een krachtige collectie van 8 nieuwe designs met veel intense patronen met gewaagde kleurstellingen.

Het ontwerpteam van de Engelse behang- en verfspecialist intensiveerde bestaande trends door een extra kleur toe te voegen of andere verhoudingen in het patroon aan te brengen waardoor er geheel nieuw verschijningsbeeld ontstaat.​

graham-and-brown-lanceert-nieuwe-behangcollectie-volume-2 4

Pied de poule op de muur

De eyecatcher van deze collectie is het behang Christian. Geef je muren een haute-couture aankleding met deze tijdloze klassieker. Vernoemd naar de iconische modeontwerper Christian Dior, die dit patroon al gebruikte in zijn vroege werk. Dit statement-ontwerp is allesbehalve saai. Graham & Brown heeft ook twee effen behangen ontworpen om te combineren, waardoor diepte wordt toegevoegd aan elke muur.

graham-and-brown-lanceert-nieuwe-behangcollectie-volume-2 2

Daintree

Waan jezelf in een jungleparadijs met het Daintree behang. Een opvallende achtergrond met een uniek stofeffect en weelderige groene bladeren. Extra grote herhaalpatronen omarmen de huidige trends. Er is ook een bijzondere effen variant, perfect om wat textuur aan de muren toe te voegen: Silk Texture.

Magpie

Rijke en levendige bloemen gecombineerd met diepe blauwgroene eksters brengen het ontwerp van Magpie tot leven doordat ze op een luxe zwarte achtergrond worden geplaatst. Deze prachtige toevoeging aan elke ruimte zorgt gegarandeerd voor een wow-factor.

graham-and-brown-lanceert-nieuwe-behangcollectie-volume-2 3

Midnight Tropic

Creëer een tropisch toevluchtsoord in elke kamer met het levendige en opwindende Midnight Tropic. Luxe bladeren van verschillende planten worden gecombineerd met prachtige roze flamingo’s. Met dit gewaagde ontwerp zet je gegarandeerd een statement. Pimp je toilet, entree, kleedkamer of overal waar durft.

Naast deze 4 designs zijn er ook nog Palm Fan, Hortus, Horizon en Thales. De gehele collectie is exclusief op de website van Graham & Brown te bestellen voor € 90,- per rol. Daarnaast omvat Volume 2 ook nog 4 nieuwe verftinten, te weten Accrington Road, Herbert, Stanley Street en Roger Red. Verkrijgbaar vanaf € 50,-.

Informatie bij www.grahambrown.com 

graham-and-brown-lanceert-nieuwe-behangcollectie-volume-2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This