Weg met die lelijke goot in de douche

De douchegoot is een onmisbaar onderdeel van een douchevloer en vaak ook het minst esthetische onderdeel van de vloer.

Erger jij je aan de goot in de douchevloer? Geberit heeft daar een hele mooie en praktische oplossing voor gevonden. Met de betegelbare douchevloergoot CleanLine loopt de tegelvloer geheel door in de inloopdouche.

Styling ID Tips en Trends weg met die lelijke goot in de douche CleanLine Geberit

CleanLine

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke – in de fabriek aangebrachte – afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Een fijne gedachte. Dankzij de nieuwe betegelbare afdekplaat kan nu ook aan de wens voldaan worden om een douchevloervloer te realiseren met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Styling ID Tips en Trends weg met die lelijke goot in de douche clearline geberit 2

Eenvoudig in gebruik

Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelbare variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen. De Geberit CleanLine kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden. Dit geeft ontwerpvrijheid in de badkamer.

Styling ID Tips en Trends weg met die lelijke goot in de douche clearline Geberit

Gemak voor de installateur

De grootste uitdaging voor de installateur, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met de CleanLine eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd en kan daardoor eenvoudig verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en het beperkt het risico op lekkage tot een minimum.

Meer informatie over de betegelbare douchevloergoot CleanLine is te vinden op www.geberit.nl/cleanline.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]