Een verfrissend nieuw designmerk

Wij hebben de meubels en woonaccessoires van het Deense designmerk Woud al mogen bewonderen, tijdens ons bezoek aan Maison & Objet.

Op Design District werden we blij verrast met een mooie stand van Woud. In een spontaan gesprek met Sandra van der Kraan (Nederlandse sales agent) kregen wij het mooie nieuws te horen: vanaf nu is de meubel-, accessoire- en kussencollectie ook in Nederland verkrijgbaar. Enthousiast als wij zijn, willen wij dit heuglijke nieuws met jullie delen. Maak kennis met de prachtige collectie van WOUD Design.

Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 3

Scandinavische look & feel

Door samen te werken met (opkomende) designers uit verschillende landen creëert WOUD Design een unieke en brede collectie meubels, woonaccessoires en textiel. De collecties hebben allemaal de herkenbare Scandinavische look en feel, waardoor de kleuren en vormen stijlvol met elkaar te combineren zijn. Maar WOUD Design biedt ons net iets anders dan de bestaande Scandinavische merken. Hierdoor staan de collecties van WOUD Design prachtig in verschillende interieurs van moderne woningen tot oude herenhuizen. Het merk heeft eettafels, sofa’s, bijzettafels, lampen, kasten, kussens en nog veel meer.

Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 2

Duurzame collectie

Dit jaar is de meubel– en accessoirecollectie van WOUD Design uitgebreid met een collectie kussens. Deze hebben een klassiek weefpatroon en om er een grafische touch aan te geven, is de rits zichtbaar en opvallende gekleurd. De collectie is net zoals de andere collecties duurzaam. Zo hebben de kussens een afwijkend formaat, om de verspilling van de stof tot een minimum te beperken en zijn de binnenkussens van gerecyclede plastic flessen gemaakt en omgetoverd tot een comfortabele donzige vulling.

Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 8

Over WOUD Design

WOUD Design is opgericht in 2014 door het designersduo Torben en Mia Koed uit Denemarken. Voordat zij het designmerk WOUD Design oprichtten, hadden zij een lange carrière opgebouwd in de meubelindustrie. Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op gebied van materiaal en productie goed overwogen.

Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 5
Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk
Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 7
Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 4
Styling ID Tips & Trends Een verfrissend nieuw designmerk 6

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This