Een moodboard in een box

Tijdens Design District maakten we voor het eerst kennis met dit bijzonder hippe platform ‘Moods’,

De prijswinnende stand van Moods gaf ons direct het WOW-effect. De futuristische voorkant van de stand trok van een afstand de aandacht. Eenmaal op de stand kregen wij een exclusief kijkje in de wereld van Moods. Dit spiksplinternieuwe platform biedt, naast prachtige design tegels voor bijvoorbeeld de badkamer, een totaalsfeer. Deze sfeer wordt in kleine mini moodsboxen gepresenteerd.

Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box 2

Toolbox

“Moods” een nieuw platform om interieurarchitecten persoonlijk te kunnen bedienen in hun zoektocht naar materialen. De nieuwste materialen voor jou geselecteerd in je eigen toolbox om mee te spelen, aan te ruiken, voelen en je te laten inspireren.

Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box 3

Wanden en vloeren

Wanden en vloeren leveren de belangrijkste bijdrage aan de emotie van een ruimte. Samen zijn we veel creatiever dan alleen en daarom bundel Moods zijn krachten om een ruimtebeleving te creëren, die daadwerkelijk bijdraagt aan het doel van de eindgebruiker.

Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box 4

Materialen

De toolbox, bestaande uit tegels gecombineerd met allerlei verschillende materialen, is op maat gemaakt om architecten te kunnen ondersteunen. De box is samengesteld door een team van specialisten op materiaalgebied.

Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box

Pre-Launch Moods

De pre-launch op Design District was een groot succes. Als top afsluiter hebben ze nog de prijs “exceptioneel” gewonnen voor het nieuwe concept.
Wil je Moods beter leren kennen, ook zo’n box eens uitproberen of heb je een vraag? Het team van Moods is bereikbaar via: info@moodsbox.nl.

Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box 5
Styling ID Tips & Trends een moodboard in een box 6

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This