Het knusse van een kussen

Een kussen is één van de fijnste styling accessoires in huis. Het weergeeft jouw stijl, ondersteund jouw kleurgebruik en brengt warmte en gezelligheid.

Ik ben dol op kussens. Waar ik ook op de bank plof, bij mij verdwijnt het kussen niet naast de bank maar op schoot. Ik weet niet waar die tik vandaan gekomen is, maar het knuffelen met een kussen vind ik heerlijk.

Styling ID Tips & Trends Het knusse van een kussen Day Home pink
Styling ID Tips & Trends Het knusse van een kussen Day Home black and white

Aaibaar

Kussens vormen ook vaak een eyecatcher op jouw bank, stoel of bed. Naast het uiterlijk moet het kussen ook aaibaar zijn. Een Day Home kussen is aaibaar zacht en altijd gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit textiel. De kussens worden met de hand gedecoreerd wat ze een unieke uitstraling geeft.

Styling ID Tips & Trends Het knusse van een kussen Day Home red
Styling ID Tips & Trends Het knusse van een kussen Day Home green and brown

Fashion

De Day Home collectie is een directe doorvertaling van de Day fashion collectie. In het kleurengebruik en de designs sluit de Home collectie hier op aan. Door een stevige basis in de mode kan het niet anders dan dat de liefde voor textiel ook centraal staat in de Day Home collectie.

Over Day Home

Het Deense designmerk DAY HOME by Birger et Mikkelsen, is een mengeling van wereldse invloeden en Scandinavische eenvoud.  Oprichter en ontwerper Keld Mikkelsen was al vroeg onder de indruk van de ambachtelijke technieken die men in Hong Kong en India gebruikten in de textielindustrie. Na deze langdurig gebruikt te hebben in de exclusieve kledinglijn van DAY, vind je dit nu ook terug in de fantastische home en lifestylecollectie van DAY Home. Opgedane inspiratie uit verre landen zorgen ervoor dat er een mix and match onstaat, van moderne en bohemian interieur en woonaccessoires.

Wil je meer informatie over Day Home, kijk dan op de website van HouseYourBrands.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]