Dutch Design Bijzettafel

Dit bijzet tafeltje heeft niet alleen een uniek design. Hij is ontworpen door twee Nederlandse designers: “Nieuwe Heren”.

De ontwerpstijl van Nieuwe Heren kan worden beschreven als no-nonsense, strakke lijnen, duidelijke constructie, maar toch speels. Hun werk ontdekten we vorig jaar voor het eerst, toen we de Lloyd hanglamp op een beurs zagen hangen. Vanaf dat moment zijn we deze designers en Puik gaan volgen.

Styling ID Tips en Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel shunan

Bijzettafel Shunan

Shunan haalt de buitenwereld binnen. Deze ronde tafel van metaal en hout is geïnspireerd op de serene bossen van China. Shunan is uitstekend te gebruiken als bijzet- of salontafel. Het essenhouten tafelblad rust op stevige verticale poten van staal, wat resulteert in een organische en elegante uitstraling.

Styling ID Tips and Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel Shunan sfeer
Styling ID Tips & Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel Shunan sfeer 2

Nieuwe Heren

Puik begon in 2012 samen te werken met Nieuwe Heren (Erik de Nijs & Tim Smit). Ze ontwierpen twee producten voor Puik: de Shunan tafel en de Lloyd hanglamp. Bij het ontwerp van Shunan, waren ze geïnspireerd door de serene bossen van China. Op het eerste gezicht lijkt de tafel vrij simpel. Maar als je iets aandachtiger kijkt, kan je veel interessante details vinden zoals hoe het tafelblad “hangt” in de stalen tafelpoten.

Styling ID Tips en Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel Shunan Hoog
Styling ID Tips en Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel Shunan tweekleurig
Styling ID Tips en Trends Puik presenteert Dutch Design Bijzettafel Shunan black

Puik

PUIK werkt samen met de avant-garde van Dutch Design. Dit is een nieuwe generatie Nederlandse ontwerpers die een verfrissende blik op productontwerp werpt. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje. Hierdoor is elk item een echte eye-catcher.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]