Passie voor stoere verlichting met een verhaal

Wat leuk aan deze tijd is, dat wat vroeger als afgeschreven werd weggegooid, nu hip is en een tweede leven krijgt. De stapels grofvuil zijn in onze nieuwbouwwijk niet meer te vinden. Alles gaat rechtstreeks naar de kringloop. Ik vind het heerlijk om langs de kringloopwinkels te struinen. Maar zelfs daar vind ik niet altijd wat ik zoek. Gelukkig zijn er dan bedrijven als Ruig & Geroest die wel de pareltjes weten te ontdekken. Laatst ontdekte ik een lamp van hun waar de passie voor stoere verlichting met een verhaal vanaf spatte!

Styling ID Blog Passie voor stoere verlichting met een verhaal Ruig&Geroest tafellamp-kubus

Oog voor detail

Zoek jij een unieke hanglamp die gegarandeerd de aandacht zal trekken en die nog meer straalt door het verhaal erachter? Dan is dit jouw lamp! Door zijn grote formaat en mooie kleuren zal deze lamp het middelpunt van het huis worden. De lamp is gemaakt van een oude boiler. Dit is de bovenste helft van het vat. Kenmerkend is de koperen flensverbinding met de prachtige messing moeren.

Styling ID Blog Passie voor stoere verlichting met een verhaal Ruig&Geroest koperen hanglamp

Ondersteboven Designed

Deze sfeervolle wandlamp gemaakt van een drinkbak die in een paardenstal gebruikt is. Door de geëmailleerde binnenkant geeft de lamp een heel mooi lichtbeeld naar beneden. De fitting van de lamp zit in de gietijzeren lip gemonteerd. Deze is overigens ook vast gezet. De drinkbak is erg leuk te gebruiken als bedlamp. De lamp geeft een stoere uitstraling aan het interieur.

Styling ID Blog Passie voor stoere verlichting met een verhaal Ruig&Geroest wandlamp drinkbak

Ruig & Geroest geven afval een tweede leven

Met een unieke collectie upcycled industriële meubels en verlichting geeft Ruig & Geroest tegenwicht in de huidige consumptiemaatschappij. De combinatie van vakmanschap, een passie voor oude materialen en oog voor het milieu resulteert in een stoere en duurzame collectie meubels en lampen.

Styling ID Blog Passie voor stoere verlichting met een verhaal Ruig&Geroest kruk betonstaal

Duurzaam Interieur

Een mooie combinatie: stoere verlichting of meubels en tegelijkertijd het milieu sparen.

Ben jij op zoek naar een unieke collectie upcycled industriële meubels en verlichting?

Bezoek dan deze website!

Beeldmateriaal: Ruig & Geroest

Styling ID Blog Passie voor stoere verlichting met een verhaal Ruig&Geroest onderzetters loon

Pin It on Pinterest

Share This