Kinder behangcollectie Tiny Heroes

Niets is leuker dan jouw baby-/kinderkamer een unieke uitstraling te geven. Met de Kinderbehangcollectie Tiny Heroes biedt Photowall je deze kans.

Deze behangdessins zijn ontworpen door  het designstudio Garbo & Friends. Voor de collectie Tiny Heroes heeft de studio zijn klassieke motieven MaresFauna en Bows een opfrisbeurt gegeven, zodat ze ook op de muur helemaal tot hun recht komen. Het resultaat is behang met een mooie, warme uitstraling en een uniek verhaal, met het dierenrijk en de schoonheid van de natuur als inspiratiebronnen.

Styling ID Tips en Trends Kinderbehangcollectie Tiny Heroes Fauna

Natuur als inspiratie

De inspiratie voor deze behangcollectie vond de ontwerpster tijdens een wandeling door de bossen van het Zuid-Zweedse Småland. De bosdieren, de kleurrijke bladeren en lijsterbessen werden verwerkg in het motief van Fauna. Het motief Mares, vormt juist een eerbetoon aan de betoverende wereld onder de zeespiegel: het rijk van exotische kleuren en tot de verbeelding sprekende zeebewoners. Tot slot komt in het gedempte strikjesmotief Bows de vrije fantasie en speelsheid van kinderen tot uitdrukking.

Styling ID Tips en Trends Kinderbehangcollectie Tiny Heroes Mares Light

Over Photowall

Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvasschilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck bij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

Styling ID Tips en Trends Kinderbehangcollectie Tiny Heroes Bows 2

Bron en Beeldmateriaal: Photowall.nl

Styling ID Tips en Trends Kinderbehangcollectie Tiny Heroes Fauna close up
Styling ID Tips en Trends Kinderbehangcollectie Tiny Heroes BOWS close up

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]