Pimp je buitenmuur

Mijn tuin is niet de allergrootste en ook niet de zonnigste. Waar ik nog het meeste van baal, is de enorme schuurmuur pal voor mijn raam. Op zich is het hout prima en geeft een heel natuurlijk uiterlijk aan mijn tuin. Het blijft een saai vlak. Ik heb dit opgelost door er, heel speels, allerlei soorten vogelhuisjes op te hangen. Lekker vrolijk gezicht en in de winter druk bezocht door de vogeltjes. Onlangs heb ik op een ander gedeelte van de schuur, een paar canvasdoeken opgehangen. Dat was niet zo’n goed succes. De wind blaast ze schots en scheef, of zelfs eraf. Toen ontdekte ik de tuindoeken!

Styling ID blog Pimp je buitenmuur

Tuindoek met tekst

Een zin uit een liedje met een speciale betekenis, een gedichtje van je lievelingsschrijver of een spreuk die jou op het lijf is geschreven? Schrijf hem op en Topmuurstickers maakt er een tuindoek van!

Styling ID blog Pimp je buitenmuur tuindoek tuintekst

Hollandse Vibe

Geef de buitenruimte meer diepte met een tuindoek met bloemen, planten of dieren. Kies een kleurrijke foto van levensechte dieren, fleurige bloemen, een super Hollands sfeerbeeld. Leuk afscheidscadeau voor iemand die gaat emigreren!

Styling ID blog Pimp je buitenmuur tuindoek met tulpen

Zen

Ze zijn nog steeds hot! De Boeddha beelden voor binnen en buiten. Boeddha staat voor goedheid en persoonlijke ontwikkeling. Een mooie symboliek voor in de tuin. Bij Topmuurstickers kun je de mooiste foto’s van Boeddhabeelden vereeuwigen op een tuindoek.

Styling ID blog Pimp je buitenmuur tuindoek boeddha

De tuindoeken zijn gemaakt van stevig PVC, kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn waterafstotend. Kies het gewenste formaat en een kleur die bij jouw tuin past en Topmuurstickers maakt een waanzinnig tuindoek op maat.

Styling ID blog Pimp je buitenmuur tuindoek met doorkijk

Geef je tuin de gewenste look & feel met een tuindoek van Topmuurstickers.nl.

Beeldmateriaal:
– Topmuurstickers
– Styling ID

Pin It on Pinterest

Share This