Unieke bijzettafels en kruk van Puik Art

Een bijzettafel of kruk komt altijd van pas. De bijzettafels van PUIK Art mogen absoluut gezien worden. Het zijn stuk voor stuk eye-catchers in elk interieur. Hiermee bewijst het merk dat een uniek design en functionaliteit prima samengaan.

De nieuwe productlijn van PUIK Art bestaat uit de bijzettafels TEPSI en SHUNAN en de vernieuwende kruk BOKK.

Styling ID Tips en Trends bijzettafels shunan van Puik

Dienblad op tafelpoten

Houd jij van eenvoud? Of van onverwachte combinaties? Dan vind je de sidetable TEPSI vast geweldig. Deze bijzettafel is ontworpen door Rianne Koens. Dit ontwerp kwam tot stand door te experimenteren met een dienblad op tafelpoten. Het ongebruikelijke tafelblad maakt dit tot een moderne salontafel. De ronde vormen benadrukken het vriendelijke karakter van de tafel. Bijzettafel TEPSI is gemaakt van essenhout en staal en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Styling ID Tips en Trends bijzettafel tepsi van Puik Art

Natuurlijk design

Bijzettafel SHUNAN is ontworpen door Nieuwe Heren. Het doet denken aan het prachtige Shunan bos in China. De sterke lijnen van de gebogen tafelpoten stralen rust en kalmte uit. Het essenhout van het ronde tafelblad drukt de verbinding met de natuur uit. Een design waarbij eenvoud en natuurlijk materiaal hun kracht maar weer eens bewijzen! Bijzettafel SHUNAN komt goed tot zijn recht in een modern interieur.

 

 

Styling ID Tips en Trends bijzettafel shunan van Puik

Natuurlijk design

De eigenzinnige kruk BOKK is ontworpen door Ka-Lai Chan. Geïnspireerd op het traditionele turntoestel, de bok! Het ontwerp is no-nonsense en koppig. Een echte eyecatcher in het interieur, met een stoere uitstraling en een heerlijk comfortabele zitvlak. Het stalen frame vormt een spannend geometrisch spel van lijnen dat het kussen omarmt. Kruk BOKK is verkrijgbaar in een uitvoering in vilt of leer in diverse trendy kleuren.

 

Styling ID Tips en Trends kruk bokk van Puik Art

Puik Art

PUIK Art werkt samen met de avant-garde van Dutch Design. Dit is een nieuwe generatie Nederlandse ontwerpers die een verfrissende blik op productontwerp werpt. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje. Hierdoor is elk item een echte eye-catcher. De bijzettafels en kruk zijn daarvan perfecte voorbeelden.

Styling ID Tips en Trends krukjes bokk van Puik Art

PUIK Art staat voor typisch Dutch Design: young & bold! Geïnteresseerd? Bezoek dan hier hun website.

Beeldmateriaal is van PUIK Art.