Tegeltjeswijsheid

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Oost west, thuis best. Een vierkant delfts blauw tegeltje met een wijze spreuk: vroeger waren ze in elk huishouden te vinden: de Tegeltjeswijsheid. Geïnspireerd door deze eeuwenoude traditie heeft Dutch Design Brand de tegeltjeswijsheden in een nieuw jasje gestoken. Het jonge merk komt met de Dutch Design Wisdom Tiles: een serie klassiek vormgegeven tegels om zelf een mooie tekst op te schrijven. ‘Succes met je tentamen straks’ of ‘Ik zal aan je denken vandaag’: laat een persoonlijke boodschap achter en creëer in deze haastige tijden een momentje van aandacht voor de mensen die je dierbaar zijn.

Styling ID Tips en Trends Tegeltjeswijsheid Dutch Design Wisdom tiles wall

Persoonlijke tekst

De serie tegeltjes voor aan de muur, bestaat uit vijf vrolijke prints. Je kunt kiezen uit een konijn, een roodborstje, spelende kinderen, een kindje op een schommel en een gouden variant. Nét echt, maar dan gemaakt van stevig en duurzaam karton. Elk tegeltje is 15 x 15 cm en voorzien van een handig gaatje, zodat je het met een schroefje aan de muur kunt bevestigen. De Wisdom Tiles zijn verkrijgbaar voor € 8,50 en worden geleverd in een leuke verpakking met een whiteboardstift.  Leuk om als cadeautje te geven, voorzien van een persoonlijke tekst!

Styling ID Tips en Trends Tegeltjeswijsheid Dutch Design Wisdom tiles roodborstje

Dutch Design Brand

Ben je op zoek naar een apart housewarming presentje? Of wil je je toilet een make-over geven? Kijk dan op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt. Zij hebben nog veel meer duurzame en stijlvolle ideeën.

Beeldmateriaal: Dutch Design Brand

Styling ID Tips en Trends Tegeltjeswijsheid Dutch Design Wisdom tiles konijn