Stijlvolle terrasverlichting en verwarming

Terrasheater Dome is ontworpen als een tijdloze lamp met een luxueuze uitstraling, zoals je die ook wel in interieurs aantreft. Wanneer je de Dome op je terras hebt staan, krijg je écht het gevoel dat buiten het verlengstuk is van binnen. De Dome verlicht niet alleen, maar geeft in een straal van 5 meter heerlijke warmte af. Al je gasten aan de eettafel kunnen meegenieten van een fijne zomersfeer, het gehele jaar door! Stijlvolle terrasverlichting en verwarming in één!

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle terrasverlichting en verwarming van het merk Dome, via Hawé Outdoor horeca

Music center

Als bonus heeft de terrasheater Dome, een Bluetooth 4.0 aansluiting met twee waterbestendige luidsprekers in de voet verwerkt. Dus, terwijl je er al warmpjes en stijlvol bijzit, en eigenlijk al geen reden had om de avond binnen door te brengen, kun je ook nog eens je favoriete muziek beluisteren.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle terrasverlichting en verwarming van het merk Dome, via Hawé Outdoor terras

Een kleur voor iedere stijl

De terrasheater Dome optioneel in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Zo kun je ‘m zowel trendy als tijdloos gebruiken. Omdat hij volledig is gepoedercoat, is hij zo roestvrij en tegen alle weersomstandigheden bestendig.

Deze super hippe Dome is verkrijgbaar bij HaWé Outdoor. Wil je hem eerst bekijken of testen? HaWé Outdoor heeft een showroom in het ETC Expo te Culemborg.

Of bekijk hier de website van HaWé Outdoor!

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle terrasverlichting en verwarming van het merk Dome, via Hawé Outdoor