Kleurrijk tafelen

Houd jij van kleur in je interieur? Dan zul je spontaan verliefd worden op het nieuwe servies van Villeroy & Boch. Met de nieuwe Colourful Life collectie zetten zij een nieuwe trend neer. Niet meer vasthoudend aan één traditioneel servies, maar er juist lekker op los combineren met verschillende dessins en materialen. Waarbij vooral de kleuren eruit mogen springen. In combinatie met met een mooi gerecht, wordt  kleurrijk tafelen het feestje van 2017.

Styling ID blog Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch ArtesanoNature

Poeder en Natuurtinten

Het maakt niet uit welk servies je van Villeroy & Boch hebt, de kleur wit is altijd dezelfde. Daarom kun je de serviezen prima met elkaar mixen. Wanneer je voor de wat rustigere kleurentrend gaat, kies dan voor de Artesano Nature collectie. Deze bestaat uit borden en kommen in rustige poeder en natuurtinten.

Styling ID blog Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch ColourfulLife

Mix & Match

De kopjes, bowls en borden uit de servieslijn zijn verkrijgbaar in zes aansprekende kleuren. De basis is wit, met een gekleurd lijnenspel. Een perfect servies om eindeloos mee te mixen!

Styling ID blog Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch ColourfulLife mix

Kleurrijke sfeer

De Coloured DeLight theelicht houders zijn echt een must-have! Je kunt ze als kleurrijke verlichting gebruiken, maar ook om er een heerlijk toetje in te presenteren.

Styling ID blog Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch Coloured Delight

Scandinavisch Design

Villeroy & Boch hebben voor deze kleurrijke collectie, een beroep gedaan op de creatieve blik van Gesa Hansen. Deze Scandinavische designer haalde haar inspiratie uit de natuur. Het frisse groen van de lente; De zonnige geeltinten van de zomer; De herfst met haar diepe roestkleuren en de heldere blauwtinten van de koele winter. Door combinaties te maken met contrasterende kleuren en materialen, creëer je een spannend en sprankelend effect.

Styling ID blog Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch ColourfulLife vrolijk geel

Beeldmateriaal:
-Villeroy & Boch,

Met dank aan PR-bureau TALK ABOUT!

Pin It on Pinterest

Share This