Vintage babyledikantje

(Soon-to-be) Ouders die op zoek zijn naar een uniek vintage babyledikantje kunnen hun hart ophalen bij Fabs World. Dit bedrijf is de nieuwe eigenaar van Diss Bedden. De smeedijzeren ledikanten die populair zijn in binnen- en buitenland, zijn nu in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Elk handgemaakt bed is een pronkstuk op de kinderkamer.

Styling ID Tips&Trends vintage babyledikantje roze

Bedbankje

Voor elke babykamer het perfecte ledikant! De smeedijzeren ledikantjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 modellen die met de hand gemaakt worden en stuk voor stuk zijn goedgekeurd op kwaliteit en veiligheid. De collectie loopt uiteen van romantische en klassieke ledikantjes tot stoere en moderne exemplaren.

Voor elke woonstijl

Voor elke woonstijl is er een bijpassend babybed verkrijgbaar. Elk ledikant heeft een afmeting van 60 x 120 cm en wordt geleverd inclusief lattenbodem. De ledikantjes zijn in hoogte verstelbaar en zijn door middel van een losse bedstang makkelijk om te bouwen tot een bedbankje. Zo hebben kinderen er eindeloos plezier van, ook als ze later toe zijn aan een groter bed.

Styling ID Tips&Trends Unieke Vintage Babyledikantjes peuter

Fabs World

Naast de handgemaakte smeedijzeren ledikantjes ontwerpt en produceert Fabs World ook decoratie, cadeauartikelen etc. voor de kinderkamer. Van lief behang met egels tot aan muurstickers, posters en ansichtkaarten. Geef je er de voorkeur aan om het iets neutraler te houden of zijn de kids al iets groter? Kies dan voor de strakke monochrome prints, zoals stoere pijlen, sterren, kruisjes of stippen.

Alle producten zijn goed op elkaar afgestemd, zodat je een complete kamer kunt inrichten binnen eenzelfde stijl. De kwalitatief hoogstaande textielproducten worden Fair-Trade gemaakt in een klein atelier in Bangkok, aangevuld met producten van Nederlandse bodem. Hiermee wordt er 100% warmte verspreid aan de kleintjes voor wie de producten gemaakt zijn, maar ook voor de mensen die het gemaakt hebben.

Bekijk het hele assortiment op www.fabsworld.nl.

Styling ID Tips&Trends Unieke Vintage Babyledikantjes peuter

Pin It on Pinterest

Share This