Design voor mama

Met de komende Moederdag in gedachte, ben ik op zoek gegaan naar interieurdesign, dat nog onder de categorie cadeau genoemd mag worden. Maar dan wel onder een subcategorie met een hoofdletter W van Wauw. Functionele producten met een luxe uitstraling. Exclusief maar nog steeds betaalbaar. Producten die ik mezelf niet snel cadeau zou doen, maar wel heel graag zou ontvangen. Musthaves om van te genieten. Oftewel Design voor mama!

Blog Styling ID Design voor mama De Flow kan van MUUTO via Musthaves

De Flow kan van MUUTO

Op warme zomerdagen is het drinken van water bijzonder belangrijk. Uiteraard kan dit direct vanuit een glas of flesje genuttigd worden. Maar het oog wil ook wat! Vandaar dat mijn ogen vielen voor de Flow Kan. Een waterkan die opvalt door het modern design met zeer elegante vormen. Je kan de vloeistof door de twee openingen schenken. Deze porseleinen kan is verkrijgbaar in twee formaten. En niet onbelangrijk: het is vaatwasbestendig.

Blog Styling ID Design voor mama Flow kannen van MUUTO via Musthaves

De Amsterdam Storytile

Deze kleine kunstwerkjes zijn heel bijzonder. Of je nu kiest voor het minimalistische design van Mondriaan, of voor een stadsgezicht, de prachtige verhalen van Marga van Oers passen in ieder interieur. Storytile wordt gemaakt van keramiek.  De dikte van de Storytile is 1cm en voorzien van ophangsysteem, waardoor het vlak aan de wand hangt. Er is ook een houten variant, de Storywood. De basis van dit design is berkenhout.

Blog Styling ID Design voor mama Amsterdam Storytile via Musthaves

De Be Cool koeler

Hoe houd jij de drankjes koel bij een barbeque? Met de retro Be Cool koeler van Zuiver rij je gewoon de drankjes naar buiten. Gevuld met ijs, blijft alle drank lekker koel. De kast is gemaakt van ijzer en gepoedercoat in de kleur zwart. Aan de zijkant is hij voorzien van handige opener en opvangbak! De koeler is gemaakt van polypropyleen en PU-schuim. De maximale capaciteit hiervan bedraagt 70 liter en maximaal 55kg. Ik zeg BE COOL EN PROOST!

Blog Styling ID Design voor mama Be Cool koeler van Zuiver via Musthaves
Blog Styling ID Design voor mama Be Cool koeler van Zuiver via Musthaves

Puik Art

Bijzonder aandacht voor het design van Puik Art! Dit is niet zomaar design, maar een platform om jonge ontwerpers een kans te geven hun producten te lanceren op de designmarkt. Hierdoor is er een golfbeweging aan nieuw design ontstaan. Allemaal van eigen bodem. Van lamp tot kapstok, allemaal nieuw en uniek. Zoals de Lloyd hanglamp van de designers: Nieuwe Heren. Prachtig dik gestikt tuigleer. Naast naturel ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Een eyecatcher voor ieder interieur!

Blog Styling ID Design voor mama Lloyd hanglamp van Puik Art via Musthaves

Musthaves

Op de website van Musthaves vind je nog veel meer design. Niet alleen om cadeau te geven, maar wel allemaal gericht op het interieur.

Beeldmateriaal:
– Musthaves.nl

Blog Styling ID Design voor mama Musthaves

Pin It on Pinterest

Share This