Vakantie shoppingspecials

Het is weer vakantietijd, de eerste scholen zijn reeds gesloten. Ik moet dan altijd aan dat spelletje denken: “Ik ga op reis en ik neem mee..”! Waar gaan jullie dit keer naar toe. Bij ons staat de camping nog steeds hoog in het vaandel. Alhoewel we ook nog steeds dromen van een reis naar Zuid Afrika (en ik kan nog meer bestemmingen bedenken). Om jullie in “the mood” te brengen deel ik een paar vakantie shoppingspecials.

Camping

Voor ons is het meer “Glamping”! Onze voortent is uiteraard gestyled en voorzien van een heerlijke loungeset. Want chillen is een must. Wat ook niet ontbreekt is een hangmat! Aan gezien onze stek zich aan het water bevindt, zijn wij niet veel bomen rijk. Daarom hebben wij zo’n luxe hangmat met standaard. Heerlijk!

Reiziger

De avontuurlijke reiziger, per vliegtuig of auto, kiest natuurlijk voor andere bagage.

Strandganger

Naar het strand gaan kunnen we overal. Zeker met het mooie weer van de laatste tijd, is een strandbezoek in eigen land erg gewild. Wist je dat wij op de camping een ware eenhorn plaag hebben en de flamigo’s kleuren het water roze!

Summertime

Deze super leuke shoppingspecials zijn samengesteld door PersWereld! Fijne vakantie.

Pin It on Pinterest

Share This