Houten muurdecoraties van KEK Amsterdam

Muurdecoraties van KEK Amsterdam zijn verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Mooi zijn de nieuwe prints op hout.

KEK Amsterdam maakt prachtige prints van bijvoorbeeld exotische vogels, botanische tekeningen en bloemen uit de Gouden Eeuw en print deze op een stevig paneel uit één stuk van duurzaam multiplex.

Styling ID Tips en Trends Houten muurdecoraties van KEK Amsterdam print op hout exotic-birds

Verfrissende interieurboost

Adembenemende landschappen van oude meesters uit de Gouden Eeuw, botanische tekeningen, een nieuwsgierige toekan of een knalroze flamingo: KEK Amsterdam heeft de mooiste afbeeldingen afgedrukt op houten panelen uit één stuk. Sfeervolle tekeningen die een verfrissende boost geven aan elk interieur.

Styling ID Tips en Trends Houten muurdecoraties van KEK Amsterdam print op hout royal-blue-toecan

Prints op hout

Behang, muurstickers, posters en nu ook prints op hout: KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. De houten prints worden aflopend en zonder naden gedrukt op 18 mm dik Ecoplex, een milieuvriendelijke lichtgewicht berken multiplex met FSC- en PEFC-keurmerk.

Kun je het paneel op de muur laten ‘zweven’

Door de dunne laagjes hout krijgen de zijkanten van het paneel dat karakteristieke spekkoek-effect. Dankzij het veilige en sterke aluminium ophangsysteem kun je het paneel op de muur laten ‘zweven’. De prints op hout zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: Small (45 x 60 cm), Medium (60 x 80 cm), Large (75 x 100 cm) en XL (120 x 180 cm). Verkrijgbaar vanaf € 89,95.

Styling ID Tips en Trends Houten muurdecoraties van KEK Amsterdam print op hout golden age flowers

KEK Amsterdam

Van muurstickers van levensechte dieren tot behang met Rijkswachters of wolkenluchten uit de Gouden Eeuw. De producten van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar via www.kekamsterdam.nl en diverse verkooppunten in binnen- en buitenland.

Styling ID Tips en Trends Houten muurdecoraties van KEK Amsterdam print op hout banana tree

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This