Zeg het met woorden

Over een kleine twee weken is het weer Moederdag! De jaarlijkse vraag: waar verwen jij je moeder mee? Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Binnenkort kun je op Moederdag de handen weer uit de mouwen steken, om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Dat het geschreven woord waardevol is, weet ik als schrijver/blogger heel goed. Vandaar dat ik blij verrast werd door dit originele Moederdagcadeau. Maak een gepersonaliseerde posters, zeg het met woorden hoe veel je van je moeder houdt!

Styling ID blog Zeg het met woorden Moederdagposter

Tattoo poster

Niet iedereen wil een tattoo en de meeste kids zijn er nog te jong voor! Maar nu kun je een prachtige tattoo poster maken voor de liefste moeder. Laat jouw creatieve, spirituele, liefdevolle tattoo met inkt op papier afdrukken.

Styling ID blog Zeg het met woorden tattoo poster

Stoere poster

De trendy moeder van nu zal verrast opkijken wanneer er speciaal voor haar een stoere poster gemaakt is. Doe hem in een hippe lijst, passend bij mama’s interieur! Wedden dat ze hiervan super blij wordt?

Styling ID blog Zeg het met woorden stoere poster

Quote poster

Heeft je moeder een speciale quote die ze mooi vindt? Of ken je er zelf één, print deze dan op een poster. Werk met verschillende lettertypes en kleuren. Dan geef je de woorden nog meer kracht.

Styling ID blog Zeg het met woorden quote poster

Songtekst poster

Deze is mijn favoriet!! (Kids opgelet ;-)) Een poster voor jouw moeder, met haar favoriete songtekst erop. Super gaaf toch?

Styling ID blog Zeg het met woorden Songtext poster

Voor de liefste mama

De Moederdag posters zijn de nieuwste toevoeging aan de collectie van Printcandy. De posters zijn persoonlijk en dat maakt ze tot een prachtig cadeau. Het werkt eigenlijk vrij simpel: kies je ontwerp en een formaat (15 x 18, 21 x 30 of 30 x 40 cm). In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van het gekozen ontwerp, die je vervolgens naar hartenlust kunt gaan personaliseren. Kies een kleur, vul de gewenste teksten in en zie precies hoe jouw Moederdag cadeau er uit gaat zien. Super makkelijk!

Styling ID blog Zeg het met woorden collage

Muur om te knuffelen

Past jouw persoonlijke tekst niet op één poster, loop je over van creativiteit, of zijn er nog meer kinderen die dit te gekke cadeau willen geven? Geen probleem! Maak een mooie collage van alle posters op één wand. Zo ontstaat er een muur, die jouw moeder wel zou willen knuffelen. TIP: kies wel voor dezelfde kleuren in lettertype of achtergrond, dat zorgt voor een rustig effect.

Styling ID blog Zeg het met woorden Muur om te knuffelen

Bij Printcandy maak je zelf eenvoudig unieke wallprints en persoonlijke printables om het huis mee te stylen. Er is ruime keus aan art-prints en posters waar je zelf de kleur en tekst van kunt aanpassen. Dankzij de online editor maak je eenvoudig een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders!

Beeldmateriaal:
– Printcandy

Pin It on Pinterest

Share This