Tekeningen komen tot leven!

Het leuke van mijn vak is dat ik bijna overal kan werken. Als ik maar over goede wifi beschik! Lekker relaxed op de camping begin ik aan het omzetten van mijn 2D tekeningen naar 3D.

Ik begin wederom met mijn nieuwe slaapkamer. De basis gaat vrij snel. Aangezien ik een zo’n realistisch mogelijk beeld wil maken, neemt het zoeken naar de juiste meubels het meeste tijd in beslag. Voor een klant is dat natuurlijk anders, want ik weet dan niet welke meubels er precies in een ruimte komen te staan. Ik ga dan uit van de wensen die de klant heeft en vertaal dat op de best mogelijke manier. Zodat de klant wel een beeld krijgt van de ruimte in het algemeen. Het daadwerkelijk uitvoeren wordt meestal door de klant zelf gedaan.

Maar nu ben ik mijn eigen klant…., dus weet ik precies wat ik heb en wil! En dan krijg je de volgende 3D tekeningen:

De nieuwe slaapkamer voor mijn dochter vormt wederom een uitdaging! Aangezien deze kamer een puntdak heeft, is het heel belangrijk om ook de juiste hoogte te weten van deze kamer. Anders krijg je een heel scheef beeld. Het dak biedt aan de andere kant ook wel weer hele leuke creatieve mogelijkheden. Zo heb ik bedacht dat er in deze kamer een schommel moet komen….! Toen ik de 3D tekeningen aan haar liet zien, werd ze heel blij. Ze kon het niet geloven dat ze zo’n mooie kamer zou krijgen.

Beoordeel zelf maar!