Een betonlook creëren!

Nu de slaapkamer van mijn dochter bijna klaar is, wordt het tijd om in mijn slaapkamer aan de slag te gaan. Hier wil ik op de muren een betonlook creëren! Maar zover ben ik nog lang niet…! Ik begin met het verwijderen van het behang. Dat gaat er ongelooflijk makkelijk vanaf. Daarna heb ik de talloze spijker- en schroefgaten geplamuurd.

De plinten vond ik iets te geel, dus die geef ik een witte laklaag. Dat steekt mooier af tegen het grijs. Van heel jong af aan schilder ik. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het heerlijk om te doen. Of het nou muren, deuren, kasten zijn…, ik vind het leuk. Ik heb na afloop altijd zo’n voldaan gevoel!

Omdat ik een betonlook wil creëren met krijtverf van Painting the past, hoeven de muren niet heel glad te zijn. Sterker nog, ik vind het mooier wanneer de muur niet perfect is. Des te natuurlijker de betonlook wordt. Ik zet de verf met speciale kwast op. En dan maar kalken, hoe grover je te werk gaat hoe mooier het resultaat. Gewoon doen, niet te netjes!!

Het eindresultaat!

 

Filmmuziek is van: www.bensound.com!

Pin It on Pinterest

Share This